48 30 01 10

Send mail

Find vej

✓ Fiskebutik etableret i 1936

✓ Friskfanget fisk hver dag​

✓ Friskfangede jomfruhummere

✓ Kvalitet hele året rundt​

Telefon: 48 30 01 10

​Køb frisk fisk til dit spisebord – tun, rødspætter, laks, makrel m.m.

I vores fiskebutik i Gilleleje finder du hver eneste dag frisk fisk, der er klar til at ryge i posen og hjem på dit spisebord. Den fisk du spiser om aftenen er fanget samme morgen, hvilket giver masser af friskhed i smagen. Derudover er fiskene altid friskfanget lokalt, og der er derfor kort afstand fra der, hvor fisken er fanget og til vores fiskebutik, hvilket i sidste ende også gavner miljøet.


Frisk tun, laks, rødspætter og andet frisk fisk til alle events

I vores fiskebutik, som ligger tæt på Dronningmølle og Hornbæk, har vi hver dag et bredt udvalg af frisk fisk til en fordelagtig pris, eksempelvis tun, rødspætter, laks, makreller med mere. Derudover finder du masser af forskellige andre godter fra havet, såsom tangsalat, rogn, kaviar, jomfruhummer og andre specialiteter, der fungerer som godt tilbehør, uanset om du skal bruge fisk til grillen, panden eller noget helt tredje. 


I vores butik vil vi hellere end gerne guide dig godt på vej og fortælle dig om, hvordan du kan sammensætte en lækker menu. Derfor har du også mulighed for at bestille frisk fisk til arrangementer i alle størrelser på forhånd, hvad end det måtte være til en vigtig begivenhed der skal fejres, en hyggelig aften med gode venner, eller om du blot ønsker at bestille fisk til frokost. 


Kontakt os for bestilling eller kig forbi butikken

Har du lyst til at høre mere om bestilling af frisk fisk i butikken, vores priser, eller hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os telefon på 48 30 01 10 eller besøge os nede på haven i Gilleleje.

Frisk fanget fisk hver dag

FISK - SPECIALITETER​

Fiskehuset Gilleleje
Havnen 4
​3250 Gilleleje

CVR: 21372242

Telefon: 48 30 01 10

E-mail: fiskehuset@mail.tele.dk

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 70 anmeldelser på Facebook

Fiskehuset GillelejeHavnen 4 • 3250 Gilleleje • Telefon 48 30 01 10 • Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter her