Telefon: 48 30 01 10

​​Fiskebutik etableret i 1936

Friskfanget fisk hver dag​

Friskfangede jomfruhummere

Kvalitet hele året rundt​

Friskfanget fisk til enhver anledning​

Står aftensmaden på frisk fisk, eller skal du have friskfanget fisk til frokost? Hos Fiskehuset Gilleleje kan vi tilbyde friske rødspætter, frisk laks, frisk tun og andre former for frisk fisk. Vi har alle former for frisk fisk, du kan komme i tanke om. Bor du i Nordsjælland (Gilleleje, Hornbæk, Dronningmølle osv.) er det oplagt at slå et smut forbi vores forretning.

Hos os får du altid den lækreste fisk, du kan servere for familie og gæster. Du finder blandt andet rødspættefilet, der kan være den perfekte fisk til grillen. Mulighederne er mange.

Frisk tun, frisk laks, friske rødspætter – valget er dit

Herhjemme er vi vilde med friske rødspætter. Det forstår vi nu godt. En rødspættefilet kan være fantastisk, når den er helt frisk. Der er nemlig forskellige tilberedningsmuligheder med friske rødspætter. 

Dette er dog også tilfældet med en frisk laks. Her finder du især mange lækre opskrifter, hvor den friske laks spiller hovedrollen. ​

Friskfanget fisk er en fantastisk spise. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan de skal gribe den an. I vores forretning kommer vi gerne med gode råd til tilberedning og opskrifter. 

Det er, uanset om du skal have frisk tun, frisk laks, friske rødspætter, makrel eller en helt andet type fisk. Vi står klar med al den inspiration, du skal bruge.

Kontakt os for gode råd til frisk fisk

Priserne på frisk fisk varierer fra fiskeart til fiskeart. Der kan derfor være forskel på prisen, alt efter om du skal have frisk tun, frisk laks, friske rødspætter eller en hel anden type fisk. Ved en større bestilling eller et større køb af frisk fisk, kommer vi dog gerne med en god pris.

Vil du høre mere om priserne på rødspættefileter eller en anden fisk, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning. Du kan også ringe på telefon 48 30 01 10 for at høre nærmere. ​ 

★ ★ ★​ ★

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 97 anmeldelser på Facebook og Google

Fiskehuset GillelejeHavnen 4 • 3250 Gilleleje • Telefon 48 30 01 10 • Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter her