48 30 01 10

Send mail

Find vej

✓ Fiskebutik etableret i 1936

✓ Friskfanget fisk hver dag​

✓ Friskfangede jomfruhummere

✓ Kvalitet hele året rundt​

Telefon: 48 30 01 10

Frisk fisk til enhver anledning​

Står aftensmaden på frisk fisk, eller skal du have fisk til frokost? Hos Fiskehuset Gilleleje kan vi tilbyde friske rødspætter, frisk lask, frisk tun og andre former for friskfangede fisk. Vi har alle former for frisk fisk, du kan komme i tanke om. Bor du i Gilleleje, Hornbæk, Dronningmølle, er det oplagt at slå et smut forbi vores forretning.

Du får frisk fisk, der er fanget samme morgen. Derudover er de alle sammen fanget lokalt. Det gælder både for frisk laks, tun, rødspætte og andre lækre fisk. Du er derfor sikret, at du altid får den lækreste fisk, du kan servere for familie og gæster. Du finder blandt andet frisk tun, der kan være den perfekte fisk til grillen. Mulighederne er mange.

Kunne det friste med friske rødspætter eller en anden fisk?

Herhjemme er vi vilde med friske rødspætter. Det forstår vi nu godt. En rødspættefilet kan være fantastisk, når den er helt frisk. Der er nemlig forskellige tilberedningsmuligheder med friske rødspætter. Dette er dog også tilfældet med en frisk laks. Her finder du især mange lækre opskrifter, hvor den friske laks spiller hovedrollen.​

Frisk fisk er en fantastisk spise. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan de skal gribe den an. I vores forretning kommer vi gerne med gode råd til tilberedning og opskrifter. Det er, uanset om du skal have frisk tun, frisk laks, friske rødspætter eller en helt andet type fisk. Vi står klar med al den inspiration, du skal bruge.

Køb frisk tun, laks, makrel, rødspætter, eller hvad hjertet ellers begærer

Priserne på frisk fisk varierer fra fiskeart til fiskeart. Der kan derfor være forskel på prisen, alt efter om du skal have frisk tun, frisk laks, friske rødspætter eller en hel anden type fisk. Ved en større bestilling af frisk fisk kommer vi dog gerne med en fornuftig pris.

Vil du høre mere om priserne på rødspættefileter eller en anden fisk, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning. Du kan også ringe på telefon 48 30 01 10 for at høre nærmere.​

★ ★ ★​ ★

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 97 anmeldelser på Facebook og Google

Fiskehuset GillelejeHavnen 4 • 3250 Gilleleje • Telefon 48 30 01 10 • Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter her