48 30 01 10

Send mail

Find vej

✓ Fiskebutik etableret i 1936

✓ Friskfanget fisk hver dag​

✓ Friskfangede jomfruhummere

✓ Kvalitet hele året rundt​

Telefon: 48 30 01 10

Røgeri med friskfanget fisk og gode priser

Er du vild med frisk eller røget fisk? Så kig forbi Fiskehuset Gilleleje og se vores store udvalg af friskfanget fisk. Vi har vores eget røgeri, hvor vi ryger fisk hver eneste dag, herunder varmrøget laks, røget rejser, røget sild og andre former for røget fisk. Fiskehuset ligger i Gilleleje nær Dronningmølle og Hornbæk og byder alle gæster velkomne.


Fiskehuset er familiejet og blev startet helt tilbage i 1936. Siden dengang har hele tre generationer været indehavere af forretningen. Derfor er der mange gamle og stolte traditioner, der hver dag bliver videreført, når der bliver røget og solgt friskfanget fisk.


Vores røgeri bruges dagligt til varmrøget laks og røget sild

I forlængelse af forretningen har vi vores eget røgeri, hvor der hver dag bliver røget forskellige typer fisk. Vi har fisk til enhver smag og til enhver anledning, så du bør ikke holde dig tilbage med at besøge butikken.​

Hos os finder du blandt andet:

  • Røget sild
  • Røgede rejer
  • Varmrøget laks.


Vi tilbyder altid en god pris, uanset hvilken fisk du ønsker at have med hjem. Vi garanterer altid, at fiskene er helt friske. Mangler du inspiration til, hvordan du kan tilberede fisken, så hjælper vi naturligvis også gerne med dette.


Kontakt os og hør mere om vores udvalg af røget fisk

Vil du høre mere om vores udvalg af friske og røgede fisk, så kan du kontakte os med det samme. Vi har altid en masse friske fisk i disken, der er klar til at blive tilberedt og serveret – alt sammen til en god pris.

Ring til os på telefon 48 30 01 10, eller kig forbi butikken på havnen i Gilleleje, hvis du kunne tænke dig at høre mere.​

★ ★ ★​ ★

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 97 anmeldelser på Facebook og Google

Fiskehuset GillelejeHavnen 4 • 3250 Gilleleje • Telefon 48 30 01 10 • Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter her