48 30 01 10

Send mail

Find vej

✓ Fiskebutik etableret i 1936

✓ Friskfanget fisk hver dag​

✓ Friskfangede jomfruhummere

✓ Kvalitet hele året rundt​

Telefon: 48 30 01 10

Røgeri med friskfanget fisk og gode priser

Er du vild med frisk eller røget fisk? Så kig forbi Fiskehuset Gilleleje, og se vores store udvalg af friskfanget fisk. Vi har vores eget røgeri, hvor vi ryger fisk hver eneste dag. Fiskehuset ligger i Gilleleje nær Dronningmølle og Hornbæk og byder alle gæster velkomne.

Fiskehuset er familiejet og blev startet helt tilbage i 1936. Siden dengang har hele tre generationer været indehavere af forretningen. Derfor er der mange gamle og stolte traditioner, der hver dag bliver videreført, når der bliver røget og solgt friskfanget fisk.

Vores røgeri bliver brugt hver dag

I forlængelse af forretningen har vi vores eget røgeri, hvor der hver dag bliver røget forskellige typer fisk. Vi har fisk til enhver smag og til enhver anledning, så du bør ikke holde dig tilbage med at besøge butikken.

Hos os finder du blandt andet:

  • ​Røget sild
  • ​Røgede rejer
  • ​Varmrøget laks

I fiskehuset finder du desuden altid gode priser, uanset hvilken fisk du ønsker at have med hjem. Vi garanterer altid, at fiskene er helt friske. Mangler du inspiration til, hvordan du kan tilberede fisken, så hjælper vi naturligvis også gerne med dette.

Kontakt os for mere information

Vil du høre mere om vores udvalg af friske og røgede fisk, så kan du kontakte os med det samme. Vi har altid en masse friske fisk i disken, der er klar til at blive tilberedt og serveret – alt sammen til en god pris.

Ring til os på telefon 48 30 01 10, eller kig forbi butikken på havnen i Gilleleje, hvis du kunne tænke dig at høre mere.

Frisk fanget fisk hver dag

FISK - SPECIALITETER​

Fiskehuset Gilleleje
Havnen 4
​3250 Gilleleje

CVR: 21372242

Telefon: 48 30 01 10

E-mail: fiskehuset@mail.tele.dk

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 70 anmeldelser på Facebook

Fiskehuset GillelejeHavnen 4 • 3250 Gilleleje • Telefon 48 30 01 10 • Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter her